Impressum

Home Button
Hrvatska Verzija English Version
Menu

Zaposlenici

Marin Urbanc

Marin Urbanc

- tetovirač
- dizajner
- ilustrator
- web dizajn
- web programiranje

Stela Urbanc

Stela Urbanc

- tetovirač
- dizajner
- ilustrator


ALGIZ d.o.o. društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

OIB: 43284679093
sjedište: Aleja Blaža Jurišića 51, 10040 Zagreb, HRVATSKA
članovi uprave / osnivač: Marin Urbanc
direktor: Marin Urbanc
temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

GANDALF TATTOO je registriran zaštitni znak (trade mark, žig) pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske pod registarskim brojem Z20080788 te se zabranjuje svaka neovlaštena upotreba istog u bilo kojem obliku a zloupotreba GANDALF TATTOO zaštitnog znaka podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

GANDALF TATTOO salon za tetoviranje je zasebna poslovnica tvrtke ALGIZ d.o.o. na adresi Ulica Ivana Gundulića 37-3, Zagreb unutar koje se obavlja primarna djelatnost tvrtke ALGIZ d.o.o. pružanje usluga tetoviranja (NKD-2007 96.04 Djelatnosti za njegu i održavanje tijela / NKD-2002 93.05 Ostale uslužne djelatnosti, D.N. - usluge tetoviranja).

Podaci prikazani na ovim web stranicama ponuđeni su iskljucivo u svrhu informiranja. Sav tekstualan sadržaj, logotip GANDALF TATTOO salona za tetoviranje, fotografije i video tetovaža, fotografije i video osoblja salona za tetoviranje, fotografije i video prostorija i inventara salona za tetoviranje (unutrašnjosti i pročelja) i grafičko rješenje izgleda web stranica (web dizajn) su intelektualno vlasništvo tvrtke ALGIZ d.o.o. i kao takvima podliježu zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03, 79/07). Također se zabranjuje kopiranje i objavljivanje bilo kojeg djela navedenog sadržaja bez predhodnog odobrenja vlasnika.

Za izradu ovih web stranica su korišteni programi i skripte otvorenog koda (open source). Stranice su u potpunosti izrađene i testirane na Linux operativnom sistemu Ubuntu distribucija. Ovim putem se zahvaljujemo svim osobama koje su dugogodišnjim radom doprinjele razvoju i poboljšanju softwarea otvorenog koda te cjelokupnoj Linux zajednici na temeljitoj podršci i tutorijalima bez kojih ovaj web site nikada ne bi bio realiziran.