Trebam li se naručiti za tetoviranje?

U principu je potrebno naručiti se za tetoviranje ali postoje i iznimke kada se tetovirati možete odmah ukoliko se radi o nekoj manjoj tetovaži kataloškog motiva i ako imamo slobodan termin dovoljno dug za izradu iste.

Za dogovaranje termina morate osobno doći u tattoo studio i odlučiti se za motiv koji si želite tetovirati bilo da se radi o vašem donesenom motivu, kataloškom motivu ili motivu izrađenom po narudžbi. Dužina termina za tetoviranje ovisi o dužini pripreme šablone motiva za tetoviranje, radnog mjesta za tetoviranje i trajanju izrade same tetovaže tako da će Vam biti ponuđen prvi raspoloživ slobodan termin odgovarajućeg trajanja unutar kojeg se može neometano napraviti vaša tetovaža. Kod pojedinih tetovaža je potrebno rezervirati termin za pripremu motiva za tetoviranje (crtanje ili preinake na motivu). Priprema se ne naplaćuje ali je isto potrebno rezervirati termin kao i kod tetoviranja.

Prilikom rezerviranja termina, bilo za pripremu ili za tetoviranje, potrebno je ostaviti akontaciju za pripremu 100kn a za tetoviranje 20% od visine cijene pretpostavljene vrijednosti tetovaže. Akontacija se vraća ukoliko dođete na dogovoren termin. U slučaju neopravdanog izostanka ili kašnjenja gubite pravo na povrat akontacije a ako svojim kašnjenjem remetite raspored ostalih termina gubite vaš termin.