Arhiva Vijesti

Home Button
Hrvatska Verzija English Version
Menu

Kartično plaćanje usluge tetoviranja-06.06.2024.

POS tattoo

Uveli smo mogućnost kartičnog plaćanja. Također nudimo mogućnost plaćanja na rate Diners karticama i debitnim karticama MBnet mreže banaka. Pri jednokratnom kartičnom plaćanju osnovna cijena usluge tetoviranja se zbog bankovne provizije i odgode plaćanja uvećava za 5% a pri plaćanju usluge tetoviranja na rate Diners karticama i debitnim karticama MBnet mreže banaka osnovna cijena se uvećava za 10%.

Rezultati nagradne igre-21.01.2024.

Tko je tko?

Nagradna igra detekcije „Tko je tko?” je završila 19. siječnja 2024. Metodom slučajnog odabira izvučene su tri nagrade. Da li je izvučen Vaš referentni broj provjerite na ovom linku.

Nagradna igra detekcije-10.01.2024.

Tko je tko?

Igra detekcije u kojoj je potrebno otkriti tko je tko. Prva nagrada je popust od 30%, druga nagrada je popust od 20% a treća nagrada je popust od 10% na pružanje usluge tetoviranja. Nagradna igra traje do 19. siječnja 2024. izvlačenje dobitnika je 20. siječnja 2024. a rezultate ćemo objaviti 21. siječnja 2024. Za više informacija o nagradnoj igri kliknite na ovaj link.

Godišnji odmor 2023-21.08.2023.

Adriatic sea

Od 21. kolovoza do 28. kolovoza 2023. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Unutar tog perioda ne odgovaramo na telefone, mailove, facebook itd... Tattoo studio ponovo počinje sa radom 29. kolovoza 2023 u 12:00 sati.

PANTERA For Legacy turneja-10.06.2023.

Pantera

Od 12. do 14. lipnja 2023. smo na trodnevnom godišnjem odmoru. Idemo u Prag na koncert ponovno okupljenog i reformiranog benda Pantera u kojem su od originalne postave ostali Phil Anselmo i Rex Brown. Zakk Wylde (Black Label Society) i Charlie Benante (Anthrax, S.O.D.) su nažalost zamjena ali zamjena s kredibilitetom pokojnih Dimebag Darrella i Vinnie Paula. Zbog Pantere vrijedi otputovati do Češke i nazad. Taj bend nam je često svih proteklih godina davao energiju i nadahnjivao nas tijekom posla, doprinijeli su globalnoj popularizaciji tetoviranja svojim osebujnim stilom, stavovima, ponašanjem zbog kojih su za mnoge bili samo kauboji iz pakla koji vulgarno pokazuju snagu.
Tattoo studio regularno radi 15. lipnja 2023.

KISS - End of the Road Tour-10.07.2022.

KISS - Gene Simmons

Nakon jučeršnjeg veličanstvenog KISS koncerta u Zagrebu u utorak 12.07.2022. kolektivno idemo na Judas Priest u Ljubljanu. Dakle taj dan tattoo studio ne radi. U srijedu 13.07.2022. radimo regularno po rasporedu do godišnjeg odmora ili nekog slijedećeg koncerta. Kissovci su napravili tulum za pamćenje od samog početka sa pjesmom Detroit Rock City uz mnoštvo pirotehnike i svjetlosnih efekata pojačanih tvrdim, snažnim zvukom. Danas nakon koncerta, prožima nas ona ugodna iscrpljenost poput iscrpljenosti nakon kvalitetnog novogodišnjeg slavlja. Dobro da je danas nedjelja.

REACH odobrene boje za tetoviranje-14.02.2022.

REACH approved tattoo ink

Nakon mjesec i nešto dana stigle su nam po REACH-u (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) odobrene boje za tetoviranje. Trenutna paleta boja nije baš raskošna kao dosadašnja, do prošlogodišnja paleta boja za tetoviranje ali ovo je tek početak, kao nekada u ranim devedesetima kada smo počinjali tetovirati. Evo možete vidjeti da imamo raspon boja kojima možemo istetovirati, na primjer lijep Dinamov grb ili šahovnicu. Boje su kako autoriteti iz EU traže čiste, neškodljive, postojane, najbolje a od njih ne možete niti umrijeti, niti imati mutirano potomstvo.

Predstava se mora nastaviti-15.09.2021.

Marin

Prije gotovo mjesec dana imao sam infarkt. Na žalost onih koji šire glasine da sam umro itekako sam ŽIV!!! Živ iz inata. Konkurencijo nemoj širiti glasine jer bi i ja mogao igrati prljavo. Živ sam, dalje tetoviram i slobodno se možete naručiti za tetoviranje bilo kod Stele ili kod mene.

Alien day 26.4. -23.04.2021.

Alien

26.4. proglašen je danom Aliena (Xenomorpha). Za odabir tog datuma zaslužan je planet LV-426 (Numerička vrijednost po američkom kalendaru 4/26). Vrhunski datum za prepoznavanje i uvažavanje fantastičnog svijeta franšize Alien. Počevši od prvog filma objavljenog 1979. godine i protežući se više od 40 godina od tada, Alien (uključujući brojne filmove, knjige, stripove i igre) intenzivno, jedinstveno i fascinantno istražuje pitanje postoji li drugi život u svemiru. Postoji li život negdje drugdje ili ne, upravo je to pitanje koje treba postaviti na Dan izvanzemaljaca!

Znanstvena fantastika oduvijek nadahnjuje inovatore i umjetnike, kreativce općenito. Zauzela je značajan dio u dizajnu za tetoviranje a vremenom postaje znanstvena činjenica na različitim područjima. Na ovom linku možete preuzeti znanstveno fantastičnu priču "Dan Slobode" objavljenu prije 40 godina u Politikinom Zabavniku. Nevjerovatno je do koje je razine detalja autor predvidio današnjicu.

Zabrana boja za tetoviranje u EU-22.03.2021.

boje za tetoviranje

Europska agencija za kemikalije (ECHA) predložila je da se određene tvari koje sadrže boje za tetoviranje povuku iz opticaja. U to spadaju pigmenti plavo 15 i zeleno 7, koji su sadržani u dvije trećine svih boja za tetoviranje. Do prijedloga zabrane pigmenta plavo 15 i zeleno 7 došlo je zbog problema koji su nastali u frizerskim salonima. Naime, frizerima je boja još tjednima ostajala na rukama, a mušterijama na tjemenu. Pošto su u Njemačkoj frizeri svrstani u istu kategoriju sa majstorima tetoviranja radi se o najobičnijoj birokratskoj represiji. Molimo vas da potpišete peticiju protiv zabrane boja za tetoviranje u EU.

Ovdje možete potpisati peticiju.

Godišnji odmor 2020-30.08.2020.

Mrežnica

Od 31. kolovoza do 04. rujna 2020. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Unutar tog perioda ne odgovaramo na telefone, mailove, facebook itd... Tattoo studio ponovo počinje sa radom 07. rujna 2020. u 12:00 sati.

Bilbo je otišao u Valinor-20.06.2020.

Ian Holm as Bilbo Baggins

U Londonu je u 89. godini preminuo Ian Holm, britanski glumac poznat po ulozi hobita Bilba Bagginsa u filmskom serijalu Gospodar Prstenova. Holm je također bio poznat po brojnim ulogama u drugim filmovima. U pop kulturi je bio zapažen po ulogama u Alienu kao sintetik Ash, Petom Elementu kao svećenik Vito Cornelius, Dan Poslije Sutra kao profesor Terry Rapson. 1998. godine zbog doprinosa dramskoj umjetnosti nagrađen je titulom viteza.

Internet Movie Database - Ian Holm

Od 04.05.2020. otvoreno-27.04.2020.

otvoreno od 04.05.2020.

Od 04. svibnja 2020. ponovo počinjemo raditi. Zbog Vaše i naše sigurnosti  obavezan je dolazak sa zaštitnim maskama. U svrhu sprječavanja unakrsne kontaminacije od neposrednog ulaska u salon za tetoviranje obavezno je praćenje svih uputa majstora tetoviranja. Na termine dolazite sami jer u prostoru salona za tetoviranje prisutni smiju biti samo klijent koji se tetovira i majstor tetoviranja. Ako imate ikakve simptome gripe ili prehlade molimo Vas da NE DOLAZITE i o tome nas pravovremeno obavijestite.

Za sve dogovore oko priprema dizajna za tetoviranje i termina za tetoviranje molimo Vas da koristite Facebook poruke. Na telefon u salonu za tetoviranje se nećemo moći javljati već ćemo Vas naknadno kontaktirati.

Zatvoreno zbog COVID-19 pandemije -19.03.2020.

Gandalf vs COVID-19

Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o obaveznom zatvaranju svih uslužnih djelatnosti koje nisu od neophodne važnosti u trenutnoj situaciji. Odluka je stupila na snagu danas u ponoć a zaštitne mjere traju 30 dana. Radi Vaše i naše sigurnosti, studio će od danas biti zatvoren.
O ponovnom početku rada obavijestit ćemo vas putem društvenih mreža i naših službenih internetskih stranica.
Sve upite vezane uz tetoviranje možete i dalje slati isključivo u Facebook inbox, redovno ćemo odgovarati na sve poruke. E-mail [email protected] i telefon trenutno ne koristimo.

Obavijest zbog situacije uzrokovane koronavirusom-17.03.2020.

koronavirus

Zbog pandemije koronavirusa prinuđeni smo privremeno uvesti izvanredne mjere epidemiološke zaštite koje ćemo provoditi bez iznimki. Za javnost smo zatvoreni, primamo SAMO i isključivo klijente koji su naručeni od ranije. Naručene klijente molimo da obavezno odgode svoje termine ukoliko imaju bilo kakve simptome slične prehladi, gripi ili koroni (kašalj, povišena temperatura, grlobolja, bol u plućima, kratak dah, slabost...), ako su unutar zadnja 2 tjedna putovali izvan RH ili bili u kontaktu s osobama koje imaju prethodno navedene simptome ili su prijavljene epidemiološkoj službi radi daljnje obrade. Molimo da ne dolazite u studio već za sve informacije oko promjene termina i upite do daljnjega koristite isključivo facebook. Studijski telefon i mail [email protected] neće biti u funkciji. Ako ćemo zbog razvoja situacije morati potpuno zatvoriti studio i otkazati termine kontaktirati ćemo Vas. Zahvaljujemo Vam se na strpljenu i razumijevanju i želimo Vam da zdravi prebrodite ovu krizu.

Sudjelovali smo na MCM London 2019-02.11.2019.

MCM London 2019

Predstavili smo Gandalf Tattoo u Ujedinjenom Kraljevstvu na londonskom comic conu i bilo je kraljevski. Zato comic coni i postoje. Tattoo festival u organizaciji Ink Fusion Empirea i još puno, puno toga što je gotovo nemoguće nabrojati.

Londonski Comic Con 2019.

Sezonski rad u salonu za tetoviranje-19.04.2019.

Tattooing

Tražimo tattooista za sezonski rad od od lipnja do rujna 2019. u salonu za tetoviranje u Biogradu na moru. Osiguran smještaj i prijava. Zainteresirani mogu svratiti u tattoo studio u Zagrebu radnim danom od 12 do 20 sati. Obavezno donjeti mapu radova. Mapa može biti album sa fotografijama ili u digitalnom obliku na laptopu ili tabletu. Prezentacije na mobitelu ne uzimamo u obzir.

Zimski odmor-06.01.2019.

Photo by Shane Turgeon

Zbog zimskog odmora nećemo raditi od 07. do 11. Siječnja 2019. Dakle saloni za tetoviranje u Zagrebu i u Biogradu na Moru će biti zatvoreni u tom periodu. U Zagrebu otvaramo 14. Siječnja 2019. a u Biogradu na Moru ćemo vjerovatno raditi krajem Veljače. Informacije o radnom vremenu salona za tetoviranje u Biogradu na Moru možete vidjeti na kalendaru u sekciji kontakti.

Cartoomics Milano 2018.-02.03.2018.

cartoomics.jpg

Od 9. do 11. travnja 2018. sudjelujemo na milanskom Cartoomics festivalu stripa, filma i igara. Cartoomics spada u kategoriju događaja poput našeg Interlibera na Zagrebačkom velesajmu, jedina je razlika u posjećenosti, 50000 do 80000 posjetitelja. U sklopu Cartoomicsa se održava tattoo festival Tattoomics na kojem će svoje vještine tetoviranja u geekovskom svijetu pokazati deset tattooista među kojima je i Marin koji će uz promociju Gandalf Tattoo i Bullseye Tattoo salona za tetoviranje također promovirati Hrvatsku. Većina nas zna za filmske lokacije po Hrvatskoj poput lokacija snimanja Zvjezdanih Ratova Epizode VIII - Posljednji Jedi i Igre Prijestolja ali isto tako većini Talijana je to nepoznanica.

Živi dugo i uspj....WTF, neka sila bude s vama!

Tražimo tattooista za rad u Gandalf Tattoo-25.02.2018.

Tattooist

Tražimo tattooista sa iskustvom za rad u Gandalf Tattoo salonu za tetoviranje. Zainteresirani se mogu telefonski javiti u vezi dogovora za sastanak. Na sastanak obavezno donjeti životopis i mapu radova, znaći fotografije tetovaža i mapu crteža. Mapa radova može biti u digitalnom obliku na laptopu ili tabletu, nikako na smartphonu. Također nudimo mogućnost gostovanja svaki sljedeći tjedan.

Postsezonsko tetoviranje u Biogradu-21.09.2017.

Kompas i sidro

Od 16. do 21. listopada 2017. Marin i Enrico tetoviraju u Biogradu na Moru. Rezervaciju termina za tetoviranje možete telefonski napraviti u GANDALF TATTOO salonu za tetoviranje u Zagrebu. Molimo zovite radnim danom (ponedjeljak-petak) od 12:00-20:00h na telefon: 01 4854 466. Također   za termin za tetoviranje  nam se možete obratiti preko naše Facebook stranice ili na e-mail [email protected]. Za sada još ima slobodnih termina za tetoviranje ali su već sada neki dani popunjeni tako da svi koji su zainteresirani za tetoviranje u tom periodu neka rezervaciju naprave što prije.

Bullseye Tattoo - Biograd na Moru-03.07.2017.

Bullseye Tattoo

U suradnji sa Nero-Inkom 03. srpnja 2017. u Biogradu na Moru smo otvorili salon za tetoviranje pod nazivom Bullseye Tattoo. Salon za tetoviranje Bullseye se nalazi u na adresi Grgura Ninskog 10, 23210 Biograd na Moru. Radno vrijeme je od 14:00 do 22:00 sata od ponedjeljka do subote. Nedjeljom i državnim praznicima ne radimo. Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona +385 23 646 885. Internetske stranice Bullseye Tattoo su trenutno u izradi ali za sada možete posjetiti našu Facebook stranicu.

Gandalf Tattoo u Zagrebu ponovo počinje radom 4. rujna 2017. Želimo Vam ugodno ljeto i posjetite nas u novo otvorenom salonu za tetoviranje u Biogradu na Moru.

Star Wars Celebration 2017.-13.04.2017.

Ink Fusion Empire

Od 13. do 16. travnja 2017. održava se proslava Zvjezdanih Ratova (Star Wars Celebration) u Orlandu na Floridi. Na žalost nismo u mogućnosti prisustvovati na tom događaju ali možemo pratiti uživo što se tamo dešava. Live streaming možete pratiti preko web sitea Ink Fusion Empire.

Ink Fusion Empire je zajednica tattoo majstora Star Wars fanova u kojoj je Marin Urbanc jedan od tattoo majstora a ujedno i webmaster Ink Fusion Empire web sitea.

Čestit Božić i sretna Nova 2017.-24.12.2016.

Day After

Ekipa Gandalf Tattoo salona za tetoviranje Vam želi čestit Božić i sretnu novu 2017. godinu da Vam se ostvare sve želje, neka sila bude s Vama i da živite dugo i uspješno.

Godišnji odmor 2016-04.09.2016.

Adriatic

Od 02. do 09. rujna 2016. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Unutar tog perioda ne odgovaramo na telefone, mailove, facebook itd... Tattoo studio ponovo počinje sa radom 12. rujna 2016. u 12:00 sati.

Star Wars Celebration 2016.-13.07.2016.

Star Wars Celebration 2016

Zbog sudjelovanja na tattoo konvenciji koja se održava u sklopu proslave Zvjezdanih Ratova u Londonu tattoo studio neće raditi od 13. do 18. 07. 2016.
19. 07. 2016. radimo kao i obično.

Neka sila bude s Vama!

Evropska proslava Zvjezdanih Ratova u Londonu 2016.-16.06.2016.

Ink Fusion Tattoo Festival 2016.

Od 15. do 17. srpnja 2016. sudjelujemo na ovogodišnjoj proslavi Zvjezdanih Ratova u Londonu. U Star Wars Tattoo Paviljonu evropske proslave Zvjezdanih Ratova okupit će se neki od najboljih svjetskih tattooista kako bi proslavili i stvoriti najspektakularniji Star Wars body art u galaksiji. Paviljon je otvoren cijeli vikend za sve one koji se žele tetovirati i za sve one koji samo žele vidjeti kako izgleda kada se svjetovi pop kulture i tetoviranja sudaraju.

Također će u subotu biti održano tattoo natjecanje za sve nove i stare tetovaže na temu Zvjezdanih Ratova organizirano od Marc Dravena i Shane Turgeona.

Više o samom događaju na poveznici Star Wars Celebration 2016.

SFerakon 2016.-08.05.2016.

SFerakon 2016.

Sati odbrojavanja do SFerakona su počeli. Sljedeći tjedan tattoo studio neće raditi (od 09. do 13. svibnja 2016.) Slavimo našu geekovsku egzistenciju. Na SFerakonu će biti održan GEEK TATTOO CONTEST, tattoo contest geekovskih tetovaža rađenih bilo kada i bilo gdje. Contest počinje u subotu 14. svibnja u 18:30h. Prijave će se prikupljati do 18:00h a pobjednike očekuju bogate nagrade. Poklon bon za tetoviranje u našem tattoo studiu i poklon bon za tetoviranje u King Tattoo iz Zaboka. U nedjelju 15. svibnja u 13:30h Shane Turgeon će održati predavanje o kolekcionarstvu u pop kulturi i o tetoviranju unutar Star Wars fandoma, također će biti predstavljena njegova knjiga o tetovažama inspiriranim Zvjezdanim Ratovima "The Force in the Flesh" koju ćete moći vidjeti na našem info pultu. Detaljne informacije o događaju možete naći na internetskim stranicama SFerakona.

Počasni gost SFeraKona 2016. – Shane Turgeon-19.03.2016.

Shane Turgeon

U suradnji sa udrugom SFera na ovogodišnjem SFerakonu (od 13. do 15. Svibjna 2016.) ćemo ugostiti Shanea Turgeona pisca, kolekcionara, ljubitelja tetovaža i SF-a. Najznačajnija Shaneova djela su sjedinjenje kulture tetoviranja i POP kulture koje je počelo 1999. godine pokretanjem weba tattoosandtoys.com koji je nekoliko godina kasnije rezultirao objavljivanjem knjige o tetovažama inspiriranim Zvjezdanim Ratovima "Sila u Tijelu". Knjiga "Sila u Tijelu" je 2007. predstavljena na proslavi Zvjezdanih Ratova u Los Angelesu a taj događaj je dao velik doprinos u povezivanju tattooista geekova u zajednicu što je rezultiralo manjim tattoo konvencijama na proslavama Zvjezdanih Ratova i na mnogim drugim geekovskim Conovima.

2003. Shane godine osnovao je Edmonton Collectible Toy and Comic Show (ECTCS), koji je postao jedan od najvećih događanja što se tiče kolekcionarstva u pop kulturi a 2010. pokreće jedinstveni biznis i vlasnik je shopa "Shades of Grey" za kojeg navodi da je “Iskustvo Fuzije Umjetnosti”. Njegov shop, osim što je umjetnička galerija i tattoo studio, sadrži vintage igračke, stripove i ostalu memorabiliju iz POP kulture.

Novogodišnji popust 2016.-21.12.2015.

Zagreb Trooping

Na izlasku smo iz 2015. godine koja je ekipi našeg tatoo studia bila važna i prepuna epskih događaja, od geekovske tattoo konvencije u Cardiffu pa sve do premijere Star Wars - Epizode VII. Tristošezdesetpetodnevno slavlje svega onoga što je imalo najveći utjecaj na naš dugogodišnji rad, više od tri dekade nam pobuđuje maštu, daje inspiraciju i razbuktava našu kreativnost - STAR WARS. Mnogi se pitaju kako nekakav filmski serijal nekome može postati takva opsesija?! Najveća vrijednost izmišljenog svijeta Zvjezdanih Ratova je u tome što je spojio različite ljude iz cijelog svijeta i stvorio neraskidiva prijateljstva.

Povodom Star Wars groznice koja je zahvatila Hrvatsku svim našim klijentima odobravamo 20% popusta na naše usluge do kraja siječnja 2016. godine sve što trebate je isprintati PDF na ovom linku, zaokružiti točan odgovor i isti predoćiti prilikom plaćanja naših usluga.

Samo da napomenem, tattoo studio neće raditi 24. i 31. 12. 2015. Sve ostale dane radimo kao i obićno. Također Vam želimo ugodne blagdane te sretnu i uspješnu 2016. godinu i neka sila bude s Vama!

Star Wars događaji u Zagrebu-09.12.2015.

Mandalorian

Povodom premijere Zvjezdanih Ratova - Epizode VII "Buđenje Sile" tattoo studio neće raditi 16.12.2015.

12.12.2015. je Star Wars Dan u CC1 Zagreb East i naša udruga MosCroatia Spaceport je suorganizator. Svi ste naravno pozvani, možete doći i kostimirani. Event počinje u 10:30 i traje do 19h. Biti će nas hrpa kostima, imati ćemo 4 igre za posjetitelje (Jedi training, Force training, Trench run i BB8 race), dolazi i 501. legija, sve u svemu, za ne propustiti! 13.12.2015. je kopija eventa u CC1 Split.

Isprike Djedu Mrazu što smo ga izgurali u drugi plan.

Neka sila bude s Vama!

Godišnji odmor 2015.-08.08.2015.

Adriatic sea

Od 07. do 21. kolovoza 2015. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Unutar tog perioda ne odgovaramo na telefone, mailove, facebook itd... Tattoo studio ponovo počinje sa radom 24. kolovoza 2015. u 12:00 sati.

Tattoo konvencija u Cardiffu-18.07.2015.

Cardiff Tattoo and Toy Con

25. i 26. Srpnja 2015. Gandalf Tattoo sudjeluje na tattoo konvenciji u Cardiffu (Wales, Velika Britanija). Tih dana Marin neće raditi u tattoo studiu u Zagrebu, točnije od 23. do 30. Srpnja 2015. Tattoo konvencija u Cardiffu je konvencija geekovskog tipa i ujedno je kolekcionarska konvencija, raj za sakupljače igračaka, maketa i svega ostalog vezanog uz Zvjezdane Ratove i pop kulturu općenito. Posebni gosti tattoo konvencije su Shane Turgeon sa predstavljanjem njegove nove knjige "The Force in the Flesh VOLUME II" i dio ekipe iz TV emisije "Epic Ink", Chris 51, Jeff Wortham i Chris Jones.

Za više informacija o toj zaista posebnoj tattoo konvenciji posjetite službene stranice Cardiff Tattoo and Toy Con.

Popust za geekove-03.03.2015.

Boba Fett

Povodom "Tattoo and Toy Con" konvencije u Cardiffu, UK, na kojoj ćemo sudjelovati dajemo popust od 20% posto za sve tetovaže inspirirane Zvjezdanim Ratovima, Marvelovim superherojima te općenito svijetom filma, stripa i video igara. Akcija traje do popunjavanja preostalih slobodnih termina zaključno sa 20. Srpnjem 2015.

Humanitarno tatoviranje za Crnog-16.01.2015.

Crni

22.01.2015. u Vintage Industrial Baru u Savskoj 160 u Zagrebu održat će se humanitarna tattoo konvencija za Crnog koji je obolio od raka i ne može više raditi. Ova Tattoo konvencija nastala je upravo iz te želje da se pomogne talentiranom kolegi i dobrom prijatelju te njegovoj mladoj obitelji da se izvuku iz dugova nastalih stjecajem nesretnih okolnosti. Stoga vas pozivamo da nas posjetite u što većem broju, bilo kao radoznalci ili "mušterije" - sav prihod biti će darovan obitelji Crnjac.

Više o događaju možete saznati na ovom linku.

Epic Ink-13.10.2014.

Epic Ink

Televizijska kuća A&E (Duck Dynasty, Storage Wars, Criminal Minds) je unazad mjesec dana počela emitirati novu seriju Epic Ink. Epic Ink je reality show o tetoviranju sličan L.A. Inku i Miami Inku ali i potpuno različit jer je glavna tema geekovsko tetoviranje i nema nikakve drame već čista zabava. A&E televizija je ujedno vlasnik History channela na kojem se Epic Ink također prikazuje ali nažalost ne i na području istočne Evrope, hvala na Torrentima našim svagdašnjim pogledao sam sve epizode Epic Inka. Po mojem mišljenju prva sezona Epic Inka je besprijekorna i bolja od sličnih serija tog tipa zato bi ju trebalo što više lajkati na Facebooku jer ako A&E procijeni da je slaba gledanost neće snimati drugu sezonu.

Službene Internet stranice Epic Inka
IMDB link na kojem možete glasati
Facebook link

Godišnji odmor 2014.-29.08.2014.

Adriatic sea

Od ponedjeljka 01.09. do 03.10.2014. idemo na kolektivni godišnji odmor. Ponovo počinjemo raditi u ponedjeljak 06.10.2014. u 12:00 sati.

Ljetni popust-10.07.2014.

Ljeto

Od 14.7.2014. do 29.8.2014. odobravamo popust na tetoviranje, 20% za gotovinsko plaćanje, 10% za kartično plaćanje. Popust vrijedi za sve preostale termine zaključno sa 29.8.2014. Sve što trebate napraviti je isprintati kupon za popust koji se nalazi na OVOM LINKU i predočiti ga prilikom plaćanja usluge tetoviranja. Kupon treba biti isprintan u koloru na A4 formatu.

2. tattoo konvencija u Zagrebu-11.04.2014.

2nd Tattoo Convention Zagreb

Od 16. do 18. Svibnja 2014. u atriju Kina SC u Savskoj ulici će se održati druga tattoo konvencija u Zagrebu na kojoj ćemo sudjelovati.

RADNO VRIJEME KONVENCIJE:
Petak: 12:00 h-23:00 h
Subota: 11:00 h-23:00 h
Nedjelja: 11:00 h-20:00 h

Službena stranica hrvatske tattoo konvencije

Povratak Stele-06.01.2014.

tattoos by Stela

Nakon trogodišnje pauze Stela se od ponedjeljka 13.01.2014. ponovo vraća u svijet tetoviranja. Za termine kod nje se možete poćeti narućivati od slijedećeg tjedna.

Sretan Božić i Nova godina-23.12.2013.

Sretna 2014.

Tattoo studio neće raditi 24. i 31. 12. 2013. Sve ostale dane radimo kao i obićno.
Također Vam želimo ugodne blagdane te sretnu i uspješnu 2014. godinu.

Halloween -13%-15.10.2013.

Halloween

Povodom Halloweena (Dana mrtvih) dajemo popust od 13% na sve tetovaže mračne tematike, lubanje, vampire, demone i svega uvrnutoga što je tipično za Halloween ozračje.

Akcija traje od 15.10.2013 do 15.11.2013 i vrijedi za sve zaprimljene narudžbe za pripremu i tetoviranje unutar tog vremenskog perioda.

Godišnji odmor 2013-25.07.2013.

Adriatic sea Rab

Od 19.07. do 19.08. smo na kolektivnom godišnjem odmoru koji smo zapoćeli tattoo konvencijom na proslavi Zvijezdanih Ratova u Essenu u Njemačkoj. Unutar tog perioda tattoo studio neće raditi.

Star Wars Celebration Europe-08.06.2013.

Star Wars Ink-fusion

26. 27. i 28. srpnja 2013. u Essenu, Njemačka, sudjelovati ćemo na evropskoj proslavi Zvijezdanih Ratova u sklopu koje se održava Star Wars Ink-fusion organiziran od tattooista Marc Dravena na kojem će Marin tetovirati. Tattoo konvencija je od prošle godine postala sastavni dio proslave Zvijezdanih Ratova na kojoj sudjeluje dvadesetak tattooista iz cijelog svijeta.

Više o svemu možete saznati na službenim stranicama Star Wars Celebration Europe 2013.

Tattoo konvencija u Zagrebu-21.04.2013.

Tattoo Convention Zagreb

Od 17. do 19. Svibnja 2013. u atriju Kina SC u Savskoj ulici će se održati tattoo konvencija na kojoj ćemo sudjelovati.

RADNO VRIJEME KONVENCIJE:
Petak: 12:00 h-22:00 h
Subota: 12:00 h-22:00 h
Nedjelja: 12:00 h-20:00 h

Službena stranica hrvatske tattoo konvencije

Novogodišnji popust 2013.-07.12.2012.

Santa

Kako pred prošlu tako i pred ovu Novu godinu smo se odlučili na spašavanje Vaših bankovnih računa.
Bradati debeljko vam je i ovaj put ostavio kupon na ovom LINKU koji kada isprintate i donesete u naš tattoo studio dobivate popust od 20% na sve tetovaže i narudžbe za tetoviranje koje se plaćaju kreditnim i debitnim karticama.
Akcija traje od 06.12.2012. do 06.01.2013. ili do isteka zaliha ili do 21.12.2012. ako se obistini drevno proročanstvo.
Napomena: kupon treba biti isprintan u koloru u stvarnoj veličini.

Godišnji odmor 2012-19.07.2012.

Adriatic sea, Cres

Od srijede 01.08. do 25.08.2012. idemo na kolektivni godišnji odmor. Ponovo počinjemo raditi u ponedjeljak 27.08.2012. u 12:00 sati.

Novi video materijali na YouTubeu-15.07.2012.

Gandalf Tattoo // Dia de los Muertos

Na YouTube smo postavili nove video materijale. Radi se o četiri kratka filma. Filmove je montirao naš dugogodišnji suradnik koji nas stalno uveseljava što kvalitetnom video montažom, što svojim osebujnim imidžom, Toni Ivančić poznatiji kao Toni Plutonij.

Novi filmovi:
Gandalf Tattoo // Dia de los Muertos
Gandalf Tattoo // Mouse
Gandalf Tattoo // Svinjica i Fernando
Gandalf Tattoo & Stoka // Panorama Zagreba

Redizajn i reprogramiranje stranica-14.07.2012.

Programiranje GANDALF TATTOO web sitea.

Unazad nekoliko dana naše internetske stranice su u fazi reprogramiranja i redizajniranja. Sadržaj je konceptualno ostao isti samo je sučelje promjenjeno i site više ne radi na ASP-u već na PHP-u, uglavnom nebitno za krajnje korisnike. Za sada je sve u funkciji jedino će još neko vrijeme trebati da se galerije napune sa sadržajem, konkretno fotografijama.

Klikom na sličicu sa desne strane možete vidjeti kako izgledaju cijelodnevne i cijelonoćne zabave provedene u programiranju.