Star Wars Celebration 2016
Hrvatska Verzija English Version

Star Wars Celebration 2016
Ink-Fusion Empire

BB-8 Ink Fusion EmpireOd 15. do 17. srpnja 2016. održana je treća evropska proslava Zvjezdanih Ratova u Londonu na kojoj smo prisustvovali kao Mos Croatia Spaceport a sudjelovali kao Gandalf Tattoo. Na događaju je bilo oko 50000 posjetitelja iz cijele Evrope i šire. Impresivno, jako impresivno. Gotovo se nisam maknuo sa svojeg štanda od obima posla a glavni krivci su Marc Draven, Shane Turgeon i Ink-Fusion Empire ekipa. Hvala Vam što sam u tri dana zaradio onoliko za što u svojoj zemlji moram raditi tri mjeseca.

Na proslavi je bio prezentiran Rogue One čiju premijeru fanovi iščekuju ove zime sa većim nestrpljenjem nego premijeru Epizode-VIII koja je jednim dijelom bila snimana kod nas u Dubrovniku. Na žalost ili možda na moju sreću od 50000 fanova koji su bili na Star Wars Celebrationu malo tko zna za snimanje Epizode-VIII u Dubrovniku a za Hrvatsku misle da je neko egzotično voće ili liker. Zahvaljujem se hrvatskim turističkim zajednicama kada su me velikodušno izignorilari dok sam im ponudio da naprave turističke brošure u Star Wars stilu o našem egzotičnom voću koji bi stajali na mojem tattoo štandu i koje bi dečki iz Mos Croatie dijelili posjetiteljima a sve po cijenu transporta do Londona. Želim im sreću sa njihovim licitarskim srcima u njihovom daljnjem poslovanju, neka sila bude s njima, biti će im itekako potrebna.

Organizatori tattoo festivala na Star Wars Celebrationu 2016

Marc Draven

Marc Draven

Shane Turgeon

Shane Turgeon

Tattoo Majstori koji su tetovirali na Star Wars Celebrationu 2016

Adam Hays

Adam Hays

Alex Ratray

Alex Ratray

Brandi Smart

Brandi Smart

Cale Turpen

Cale Turpen

Charissa Gregson

Charissa Gregson

Chris Jones

Chris Jones

Clara Sinclair

Clara Sinclair

Damian Cane

Damian Cane

Dan Stone

Dan Stone

David Corden

David Corden

Guy Tinsley

Guy Tinsley

James Woodford

James Woodford

Jersey Jay

Jersey Jay

Marc Draven

Marc Draven

Marin Urbanc

Marin Urbanc

Matt Difa

Matt Difa

Mike Bianco

Mike Bianco

Piero Bockos

Piero Bockos

Shannon Ritchie

Shannon Ritchie

Taylor Heald

Taylor Heald

Theresa Gordon Wade

Theresa Gordon
Wade


Marinovi radovi na Star Wars Celebrationu 2016

Marin Urbanc Darth Vader AT-AT Pobunjenički Logo Mandalorijski Logo Imperijski Logo

Fotografije sa Star Wars Celebrationa 2016

Stanica londonske željeznice Stanica londonske željeznice Posjetitelji Turistički SW aranžman u Irskoj Wampina špilja Steve Sansweet i Marin TIE lovac Mandalorijski plaćenici Bossk Mali Boba Fett Ewok i jurišnici Rogue One Rogue One jurišnici Rogue One imperijalci Figurice jurišnika Novog Poredka Jedi zvjedani borac Reyin swap motor Unutrašnjost Millennium Falcona Skaut jurišnik Yoda Battlefront Boushh i jurišnik Jurišnik i TIE pilot Darth Maul Imperator Mandalorian Sandrino i landspeeder Marin i Sandrino Zlikovci Sith Luke i Yoda Sandrino i Vader Businesstrooper Jurišnici Darth Maul Mali skaut jurišnik Black series figurice Makete Mon Calamari krstarica AT-AT AT-AT Snowspeeder Nebulon-B fregata Millennium Falcon Millennium Falcon Konceptualni Boba Fett BB-8 Mandalorijski astromech droid R2-D2 i R5-D4

Video klipovi sa Star Wars CelebrationaTop