MCM London Logo

MCM London 2019. Londonski Comic Con

Hrvatska Verzija English Version
30. listopada 2019. u Zagrebu
Ink Fusion Empire panel

Predstavili smo Gandalf Tattoo u Ujedinjenom Kraljevstvu na londonskom comic conu i bilo je kraljevski. Zato comic coni i postoje. Osviježili stara poznanstva, stekli nova, proveli tri dana slaveći globalnu pop kulturu, tetovirali u okruženju koje nas je konstantno ometalo dok tetoviramo. Kada Predator ili Darth Vader listaju kataloge na štandu morate stati s tetoviranjem i ovjekovječiti ih fotoaparatom. Vrhunska organizacija sa ogromnom ponudom sadržaja koji uključuje širok spektar razne memorabilije iz filmova, stripova, videoigara, paneli sa glumcima gdje se fanovi selfiraju sa "zvijezdama", neizostavan šarolik cosplay, tattoo festival u organizaciji Ink Fusion Empirea (to smo mi) i još puno, puno toga što je gotovo nemoguće nabrojati.

Ta tri dana, ustvari četiri do londonskog EXCEL-a (njihov velesajam) vlakom sam putovao otprilike sat vremena u jednom smjeru, dva presjedanja. Na stanicama koje vode do EXCEL-a službenici londonske podzemne željeznice, nešto poput naših ZET-ovih službenika su bili raspoređeni na stanicama i usmjeravali ljude prema comic conu. Kao što sam rekao vrhunska organizacija. Nakon drugog dana u klubu pored EXCEL-a održavao se je after party gdje su se iz stototinjak grla orile pjesme poput Livin' on a prayer, Paradise city, Should I stay or should I go...... Zašto je taj vid zabave kod nas u Hrvatskoj pao u zaborav a samo smo dva sata leta od Londona?!

Bio je to događaj koji se održao od 25. do 27. listopada 2019. godine na površini otprilike cijelog Zagrebačkog velesajma. Krajnje je vrijeme da se ugledamo na Britance i prevaziđemo lokalne događaje razine vatrogasne zabave koje se usuđujemo nazivati Comic Con.


Sith jet trooper Uhićenje Hasbro panel Škotski trooper Prstenova družina Oružarnica Medievil PS4 Medievil PS4 Shadow trooper Tetoviranje Zmajeva Kugla Z PS4 Igraonica Gamefuel Saruman i Gandalf Freddy Mercury Chopper Oni Žive Predator Steam Punk R2-D2 Deadpool Pobunjenici TIE pilot Ewok Cosplay Službenik londonske željezniceTop