Star Wars Celebration Europe 2013
Hrvatska Verzija English Version

Ink-Fusion Tattoo Festival

Journey - Don't Stop Believing

"Video klip mog prijatelja iz Hrvatske, Marina Urbanca nije samo blesavi video talentiranih tattoo umjetnika iz raznih djelova svijeta, nekih starih prijatelja, nekih potpuno novih prijatelja što pjevaju Journey u Karaoke baru u Njemačkoj, već što je još važnije to je dokaz da u našoj industriji ima mjesta za umjetnike koji iskazuju uzajamno poštovanje i ljubav prema onome što radimo; sa odsutstvom stava, ega ili natjecanja. May the force be with you!"

Josh Bodwell

Ink-Fusion EmpireZadnji vikend srpnja 2013. u Njemačkoj na velesajmu u Essenu održana je proslava Zvjedzanih Ratova u sklopu koje je bila održana tematska tattoo konvencija na kojoj je prisustvovalo dvadesetak tattooista iz raznih dijelova svijeta. Bila mi je neopisiva čast upoznati i u tih nekoliko dana raditi sa ekipom tattooista, po mojem mišljenju jedni od najboljih tattooista svjetskog ranga, na manifestaciji koja je moje snove pretvorila u realnost. Posebno se zahvaljujem svojem dugogodišnjem "online" prijatelju Shaneu Turgeonu kojeg sam napokon u stvarnom životu upoznao nakon više od dekade, koji mi je pružio šansu da se povežem sa Marc Dravenovom Ink-Fusion skupinom tattooista gdje se svjetovi tetoviranja i pop kulture sudaraju.

Ink Fusion Crew

Grupne fotografije sa Carrie Fisher (Princeza Leia), Markom Hamillom (Luke Skywalker) i Ianom McDiarmidom (Imperator Palpatine).

Ink Fusion Crew sa Carrie Fisher (Princeza Leia) Ink Fusion Crew sa Markom Hamillom (Luke Skywalker) i Ianom McDiarmidom (Imperator Palpatine)

Galerija proslave Zvjezdanih Ratova

Imperijski skaut i Mandalorian Zlikovci Rogati zlikovci Ulaz u generator štita na Endoru Pobunjenički pilot u snježnom brzincu Imperijski snježni jurišnik Tata jurišnik AT-AT (snjegohotka) Imperijski snježni jurišnik Disneylorian Mandaloriani Gospođa i Gospodin Fett Darth Vader i ja Darth Vader i tetovaža Darth Vadera Jurišnik u podzemnoj Tattoo Štandovi Tetoviranje R2-D2 Tetovaža vikenda autora Luisa Valdovinosa Upucani jurišnik Karyn, Amy i Ryan Cad Bane na swap bikeu TIE advanced, Vader, itd... Roba za odraslu djecu Još robe za odraslu djecu Još malo robe za odraslu djecu Count Dooku sa smrtonosnim štapićem Sith Republički komandos R2-D2 Imperator Chewbacca i Mandalorian E-11 blaster puška Nositelji E-11 blaster puške Chew-bacco Tattoo Štandovi Scout trooper Boba Fett u podzemnoj Jabba the Hutt Obi-Wan Kenoby Pobunjenički piloti Princeza Leia, Mon Mothma i pobunjenički vojnici Ekipa s Tatooina Pobunjenici Unutrašnjost Millennium Falcona Astromech droid TIE piloti iz pogrešnog univerzuma Astromech droidi Grand Admiral Thrawn Nazgul ?! Darth Vader i TIE pilot Lovci na ucjene Bacta kanister Na pauzi za smrtonosni štapić sa Darth Maulom MI HRVATI!!!

Video klipovi sa proslave Zvjezdanih Ratova

Shaneovo prvo tetoviranje Ink-Fusion Empire tattooisti Ink-Fusion Empire after party
Top