Sila se budi
Hrvatska Verzija English Version

MosCroatia Spaceport i Cineplexx

Zvjezdani Ratovi - Epizoda 7 "Sila se Budi"

Događaj koji je obilježio 12. mjesec 2015. godine i zasjenio Djeda Mraza.


21. prosinca 2015. u Zagrebu

Premijera je prošla, film sam pogledao dva puta do sada. Film nije kako bi Amerikanci rekli "AWESOME!!!" spektakularan hollywoodski blockbuster već temeljito odrađen predivan film. Iz kina sam izašao istovremeno pun i prazan.

Zadnjih mjesec dana su bili spektakularani. Uspjeli smo podići fandom u Hrvatskoj na jednu zavidnu razinu. Uz pomoć Cineplexxa smo organizirali prvu proslavu Star Wars dana u Hrvatskoj koja je bila održana u Zagrebu i Splitu, kostimirani smo se prešetavali gradom i odradili mnoga snimanja i intervjue za hrvatske medije koji su nas zbog premijere svakodnevno vukli za rukave. Uveseljavali smo gomilu klinaca i njihove roditelje, isprike Djedu Mrazu što smo mu preoteli dio posla, a jedno od najboljih iskustava mi je bilo promatrati reakcije prolaznika po gradu za vrijeme "troopinga". U početku me je bilo strah negativnih reakcija ali doživljaj je bio potpuno suprotan, reakcije ljudi su bile genijalne i pozitivne. Naslikavanje i djeljenje petica. Užitak je bio raditi sa svima, od slučajnih prolaznika pa do ekipe Cineplexxa i Hrvatske Radiotelevizije.

Advent i Nova Godina nekako kao da su iza mene, nema više one euforije i ponovo se mogu fokusirati na svakodnevicu. Hvala Georgu Lucasu i J.J.Abramsu na svemu. Također svim prijateljima Star Wars fanovima raštrkanima po cijelom svijetu i svima onima koji nam daju podršku na onome što radimo.

Neka sila bude s Vama i nemojte prestat vjerovati!


Star Wars Dan - 12.12.2015. u Zagrebu

Star Wars dan

Video sa Star Wars dana 12.12.

Posted by Star Wars Hrvatska on Thursday, December 24, 2015
Potomci Početak zabave Lego Star Wars Mini Leia i BB-8 Upucaj me! Jedi protiv Sitha Darth Vader Kolege iz mađarske 501. legije Snimanje za emisiju Kokice Moscroatia Spaceport ekipa Tko će nacrtati mračnijeg Vadera? MCS grupna fotografija Jurišnik Blizanci Jediji MCS ekipa

Premijera Zvjezdanih Ratova - Sila se Budi 16.12.2015. u Zagrebu

Star Wars Hrvatska
Backstage Zabava počinje Boba Fett?! Gdje je? Gospodin Jakov Sedlar sa nama Jediji Ne poznaješ moć tamne strane! TIE pilot i shadowtrooper Sila je ovdje

Udruga MosCroatia Spaceport popraćena kroz medije uoči premijere Zvjezdanih Ratova - Epizode VII "Sila se Budi"

Prilog u emisiji Hrvatske Radiotelevizije - Život je Lijep snimljen 07.12.2015.

Emisija "Kokice" Hrvatske Radiotelevizije posvećena Zvjezdanim Ratovima

Premijera u Cineplexxu City Cenatar East u Zagrebu 16.12.2016.


Top